logo
PROJEKTI KONTAKTI DZEJAS DIENAS RESURSI

Darbu uzsāk Ulbrokas bibliotēkas mājaslapa

Aktualitātes • Ceturtdiena, 2022. gada 7. jūlijs

Ulbrokas bibliotēkas jaunizveidotā mājaslapa tonāli tika palāgota Ulbrokas bibliotēkas interjeram. Galvenā lapa ietver jaunumus, notikumus un aktualitātes, bet apakš sadaļu izkārtojumam tiek ieturēts režģa princips, lai jebkura vecuma lietotājs spētu viegli uztvert un orientēties mājaslapas struktūrā un spētu atrast sev tik ļoti nepieciešamo informācijas avotu vai resursu. Mājaslapā atrodama informācija par bibliotēkas vēsturi, pasākumiem un projektiem, dokumentiem u.c. Īpaši atdalīta sadaļa ir bērniem / jauniešiem, kura ne tikai ietver grāmatu un žurnālu apskatu, bet arī bibliotēkas piedāvātās tematiskās ekskursijas un tiešsaistes nodarbības. Apkopota arī informācija par skolu bibliotēkām un to kontaktiem. Pieminēšanas vērta ir novadpētniecības sadaļa, kura vēl patreiz ir izstrādes procesā, bet pamata struktūra ir izveidota. Tā ietvers sevī ļoti lielu informācijas daudzumu un būs noderīga ne tikai novada iedzīvotājiem, bet arī skolēniem mācību procesā un pedagogiem mācību materiālu izstrādē.

Mājaslapā atrodams elektroniskais katalogs vieglākai un ērtākai grāmatu atlasei – rezervēšanai, pagarināšanai. Pirmo reizi reprezentatīvie materiāli ietver tematisko suvenīru piedāvājumu.

Kontaktu sadaļā atrodami darbinieku kontakti un e-pasti, darba laiki, kā arī ievietota karte, ar kuras palīdzību, viegli palaist navigāciju ātrākais bibliotēkas atrašanai. Ulbrokas bibliotēkas 75. jubilejas gadā bibliotēkas mājaslapas izstrāde ir dāvana sabiedrības informētībai un darbības atspoguļošanai, ko nodrošina ulbrokasbiblioteka.lv tīmekļa vietne sadarbībā ar SIA “Blondepro”.

Aktualitātes

Jauno grāmatu apskats, 2024. gada aprīlis

Lasīt vēl

Aktualitātes

Jaunākā bērnu un jauniešu literatūra, 2024. gada aprīlis

Lasīt vēl

Aktualitātes

Bibliotēku nedēļas pasākumi

Lasīt vēl

Ziņu arhīvs

Visas ziņas